понеділок, 2 листопада 2015 р.

Великоновосілчани призери обласної акції «День юного натураліста»

Учнівський та педагогічний колектив Великоновосілківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Мостиського району став призером обласного етапу акції «День юного натураліста», яку організував КЗ ЛОР «ЛОЦЕНТУМ».
Акція проводилася з метою залучення до практичної природоохоронної роботи учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, підвищення ефективності навчально-дослідної роботи учнів на навчально-дослідних ділянках, задоволення потреб у професійному самовизначенні та творчій самореалізації учнів.
Відповідно до наказу КЗ ЛОР «ЛОЦЕНТУМ» від 26.10.2015 року № 32-з про підсумки проведення акції колектив Великоновосілківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів нагороджений грамотою за третє місце.

Також відзначено подякою КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» вчителя Андрія Кулая за ефективну організаційно-масову роботу із залучення учнівської молоді до практичної природоохоронної діяльності в обласній акції «День  натураліста України».

Немає коментарів:

Дописати коментар