вівторок, 29 грудня 2015 р.

Великоновосілчани учасники районного огляду шкільних музеїв

Нещодавно, колектив Великоновосілківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Мостиського району брав участь в районному конкурсі – огляді шкільних музеїв.
Огляд проводився відповідно до Умов проведення Всеукраїнського огляду музеїв при дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, які перебувають у сфері управління Міністерства освіти і науки України.

Метою проведення огляду було вивчення досвіду роботи шкільних музеїв Мостищини, удосконалення та підвищення ефективності роботи музеїв, покращення туристсько-краєзнавчої роботи з учнівською молоддю у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах району, активізація національно-патріотичного виховання школярів.

Шкільний музей є осередком культурно-просвітницької роботи серед учнівської та батьківської громадськості. Керівник музею Надія Шумило упродовж навчального року залучає учнів та вчителів до дослідницько-пошукової роботи, спрямованої на доповнення уже існуючого матеріалу музейних експозицій та створення нових розділів.

У кімнаті – музеї  Модеста Менцинського Великоновосілківської ЗОШ І-ІІ ст. систематично проводять уроки історії, народознавства, музейні уроки , різноманітні районні свята та фестивалі.

Немає коментарів:

Дописати коментар