неділю, 13 березня 2016 р.

Великоновосілчанин призер обласного етапу ІX Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості «Смачно, корисно, барвисто»

Учень Великоновосілківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Мостиського району став призером обласного етапу ІX Міжнародного конкурсу  еколого-валеологічної спрямованості  «Смачно, корисно, барвисто».
Відповідно до наказу КЗ ЛОР «ЛОЦЕНТУМ» від 22.02.2016 № 6-з  про підсумки конкурсу у номінації «Ода овочу» його вірш зайняв 2 місце.
Конкурс проводився з метою пропаганди здорового харчування на противагу ожирінню та наркоманії та виховання гармонійно розвиненої особистості.

Також відзначено подякою комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді»  вчителя біології та хімії Великоновосілківської ЗОШ І-ІІ ст. Андрія Кулая за організацію та належну підготовку школяра-переможця до обласного етапу ІX Міжнародного конкурсу  еколого-валеологічної спрямованості  «Смачно, корисно, барвисто».

Немає коментарів:

Дописати коментар